Polski
English
Українська
Český
Български
Slovenský
Srbija
Русский
Latvija
Lietuva
Slovenija
Bosna i Hercegovina
Hrvatska
Ελληνικά
Española
Italiano
Eestlane

Τι μπορείς να ελέγχεις στο σύστημα SALUS Smart Home;

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Προτού απαντήσουμε σε αυτή την ερώτηση, θα εξηγήσουμε άλλη μια φορά  τι ακριβώς είναι και πως λειτουργεί το SALUS Smart Home.

Είναι ένα σύγχρονο σύστημα ελέγχου του έξυπνου σπιτιού – συμπεριλαμβανομένης, και ίσως κυρίως, της θέρμανσης.

Το SALUS Smart Home επιτρέπει τη δημιουργία συνδέσεων μεταξύ της λειτουργίας των οικιακών συσκευών (κανόνες OneTouch) και της χρήσης των συσκευών, και μέσω Διαδικτύου.

Το σύστημα SALUS Smart Home περιλαμβάνει προϊόντα που παρέχουν ατομικό έλεγχο θερμοκρασίας για κάθε χώρο. Επιτρέπουν επίσης τον έλεγχο της λειτουργίας του λέβητα, της αντλίας κεντρικής θέρμανσης, της αντλίας ζεστού νερού χρήσης ή άλλης συσκευής θέρμανσης ή ψύξης.

Η προσφορά SALUS Controls περιλαμβάνει επίσης αξεσουάρ Smart Home, τα οποία αναμφίβολα ανεβάζουν τη χρήση του οικιακού αυτοματισμού σε υψηλότερο επίπεδο.

Εκτός από ρυθμιστές τάσης ή μπαταρίας, το σύστημα περιλαμβάνει:

Στο σύστημα SALUS Smart Home, μπορείς να διαχειρίζεσαι στοιχεία που είναι ορατά στην διαδικτυακή εφαρμογή (ρυθμιστές θερμοκρασίας, Smart Plugs, ρελέ, κουμπιά).

Δηλαδή τί ακριβώς;

Θέρμανση

Βασικά έχεις τρείς επιλογές. Να ρυθμίσεις τη θέρμανση που αντιστοιχεί στις λειτουργίες των επιμέρους χώρων (π.χ. άλλες παραμέτρους για το μπάνιο, το υπνοδωμάτιο, το σαλόνι, τον προθάλαμο). Να δημιουργήσεις ένα μόνιμο, αυτόματο χρονοδιάγραμμα λειτουργίας της θέρμανσης για τις επιμέρους ημέρες της εβδομάδας (π.χ. διαφορετικό πρόγραμμα για τις καθημερινές ημέρες, διαφορετικό για τα Σαββατοκύριακα και τις αργίες). Μπορείς επίσης – ανάλογα με τις περιστάσεις, ανεξάρτητα από το πού βρίσκεσαι – να ρυθμίζεις εξ αποστάσεως τις παραμέτρους θέρμανσης του σπιτιού (π.χ. αντικαθιστώντας τη θερμοκρασία μέχρι την επόμενη αλλαγή στο χρονοδιάγραμμα ή τροποποιώντας ολόκληρο το χρονοδιάγραμμα).

Φωτισμός

Ο προγραμματισμός των κανόνων OneTouch για την αξιοποίηση του φωτισμού δεν είναι μόνο θεαματικός, αλλά πρακτικός και βολικός. Και πάλι, έχεις τρεις επιλογές. Μπορείς να ανάβεις και να σβήνεις τον φωτισμό στις προκαθορισμένες ώρες ή ανάλογα με την ανατολή/δύση του ηλίου.  Μπορείς επίσης – όταν βρίσκεσαι στο σπίτι ή έξω από αυτό  – με μία κίνηση να ενεργοποιείς / απενεργοποιείς όλες τις λάμπες και να θέτεις σε λειτουργία  τον προηγουμένως αποθηκευμένο κανόνα προσομοίωσης της  παρουσίας των μελών του νοικοκυριού. Τέλος, μπορείς να συνδυάσεις τη λειτουργία επιλεγμένων στοιχείων φωτισμού με άλλες συσκευές της σειράς SALUS Smart Home (ρελέ, ελεγκτές, ρυθμιστές, αισθητήρες). Χάρη σε αυτό, εκτελώντας μια ενέργεια (π.χ. κλείσιμο του ρολού), ενεργοποιείς μια άλλη ενέργεια που σχετίζεται με αυτό (π.χ. άναμμα φωτός).

Ρολά και πύλες

Το κλείσιμο και το άνοιγμα των ρολών που είναι ενεργοποιημένα στο σενάριο OneTouch σου επιτρέπει να μην συγκεντρώνεσαι σε αυτή τη δραστηριότητα και να μην χρειάζεται να τη θυμάσαι, ενώ στην περίπτωση των καυτών καλοκαιρινών ημερών, σου παρέχει τη δυνατότητα προστασίας των εσωτερικών χώρων από τη υπερβολική ζέστη. Επιπλέον, ενώ βρίσκεσαι στη δουλειά, μπορείς να κλείσεις τα ρολά στο σαλόνι σου. Το δεύτερο πλεονέκτημα του ελέγχου των ρολών είναι ο προγραμματισμός του χρόνου κλεισίματος και ανοίγματος τους.

Το πρωί, μπορεί να ανεβαίνουν π.χ. κατά 50%, ενώ μετά από λίγα λεπτά στο 100%. Το βράδυ μπορούν να κλείνουν κατά το ηλιοβασίλεμα ή οποιαδήποτε άλλη στιγμή. Τα πλεονεκτήματα του τηλεχειρισμού της πύλης εισόδου ή της γκαραζόπορτας δεν χρειάζεται να εξηγηθούν, όμως- αξίζει να το αναφέρουμε – ένα σωστά αποθηκευμένο σενάριο μπορεί να συνδυάσει το άνοιγμά της με την ενεργοποίηση του φωτισμού της πρόσοψης.

Να θυμάσαι ότι το σύστημα SALUS Smart Home προσφέρει επίσης τα απαραίτητα αξεσουάρ ασφαλείας σε κάθε σπίτι. Αν και δεν μπορείς να αλλάξεις τις ρυθμίσεις τους, στην διαδικτυακή εφαρμογή μπορείς να δεις εάν λειτουργούν σωστά και αν εκπληρώνουν τον σκοπό του. Και σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, θα σου σταλθεί ένα κείμενο με ένα εκ των προτέρων προετοιμασμένο μήνυμα συναγερμού. Περί τίνος γίνεται λόγος;

Για τους αισθητήρες:

καπνού (SD600)– ανιχνεύει τον καπνό σε πραγματικό χρόνο. ΠΡΟΣΟΧΗ – μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως αυτοτελής συσκευή, χωρίς την „καρδιά” του συστήματος (την πύλη UGE600). Σε αυτή την περίπτωση ενεργοποιημένη είναι μόνο η λειτουργία της σειρήνας (ο συναγερμός ανιχνεύεται τοπικά και δεν προβλέπεται η δυνατότητα αποστολής ειδοποίησης στον χρήστη).

διαρροής νερού (WLS600) – ανιχνεύει το νερό στην επιφάνεια κάτω από τον αισθητήρα ή στις επαφές των καλωδίων που έχουν συνδεθεί στον αισθητήρα. Πρέπει να χρησιμοποιείται με την διαδικτυακή πύλη UGE600 και την εφαρμογή SALUS Smart Home.

ανοίγματος πόρτας/παραθύρου (SW600;  έκδοση slim, OS600; έκδοση standard) – σηματοδοτεί το άνοιγμα των παραθύρων / πόρτας. Πρέπει να χρησιμοποιείται με την διαδικτυακή πύλη UGE600 και την εφαρμογή SALUS Smart Home. ΠΡΟΣΟΧΗ: σε συνδυασμό με τους ρυθμιστές θερμοκρασίας στα δωμάτια απενεργοποιεί αυτόματα τη θέρμανση κατά τον αερισμό.

Γιατί αξίζει να επιλέξεις το σύστημα SALUS Smart Home για το σπίτι σου;

Για να μην αφήσουμε καμία αμφιβολία ότι το smart σύστημα μας είναι αυτό που θα αλλάξει τον οικιακό σου περιβάλλον, συγκεντρώσαμε σε ένα σημείο τα κύρια πλεονεκτήματά του.

Τι κερδίζεις;

Επικοινωνήστε
Ξεκινήστε τη συνεργασία

Επικοινωνήστε


Επικοινωνία
Τεχνική υποστήριξη
ANDRIANOS
+302721023124


Γραμμή τεχνικής υποστήριξης
Δευτ.-Παρ. 930-1630

ANDRIANOS - World Leading
Energy Saving Technologies


Διεύθυνση:
Πλάτωνος 30
Καλαμάτα 241 00

Τηλέφωνο:
Tel.: 2721 023124
Tel2.: 2721 088151
Φαξ: 2721 096522

mail: sales@andrianos.gr
web: www.andrianos.gr
Salus

Ένας διανομέας της επωνυμίας SALUS Controls:
QL CONTROLS Sp. z o.o., Sp. κ.

4 Rolna, 43-262 Kobielice,
Επαρχία Σιλεσίας, PL,
NIP: 638 180 68 25,
KRS: 0000440955,
γραφείο: +48 32 700 74 53,
υπηρεσία: +48 32 750 65 05,
φαξ: +48 32 790 44 85

image/svg+xml

© QL CONTROLS 2020 / All Rights Reserved

Design & Code by Foxstudio