Polski
English
Українська
Český
Български
Slovenský
Srbija
Русский
Latvija
Lietuva
Slovenija
Bosna i Hercegovina
Hrvatska
Ελληνικά
Española
Italiano
Eestlane

SALUS Controls και Google Home – χρησιμοποίησε τη φωνή σου για να ελέγχεις το σπίτι σου

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Εφαρμογή Google Home

Τα έξυπνα σπίτια – αυτά του παρόντος και σίγουρα αυτά του μέλλοντος – θα είναι όλο και πιο συχνά εξοπλισμένα με στοιχεία της επονομαζόμενης τεχνητής νοημοσύνης. Και αυτό δεν αφορά μόνο την προερχόμενη από έργα επιστημονικής φαντασίας ρομποτική ή τα ολογράμματα που κινούνται στον αέρα – αλλά ένα εξατομικευμένο δίκτυο οικιακών συσκευών προσαρμοσμένων στον τρόπο ζωής σου. Ένα βασικό μέρος αυτής της τεχνολογικής επανάστασης εδώ και αρκετό καιρό είναι ο παγκοσμίου φήμης εφαρμογή εικονικού βοηθού Google Assistant και η εφαρμογή Google Home. Mε τη βοήθεια της εφαρμογής, χρησιμοποιώντας μόνο τη φωνή σου, μπορείς να ελέγξεις για παράδειγμα τον φωτισμό, τους ρυθμιστές θερμοκρασίας, τις έξυπνες πρίζες, τις κάμερες που βρίσκονται στο σπίτι ή το σύστημα παρακολούθησης του κήπου. Μέσω της εφαρμογής μπορείς να διαχειριστείς συσκευές που είναι συμβατές με το Google Home.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η εφαρμογή φωνητικών εντολών Google Home είναι διαθέσιμη σε εκατομμύρια συσκευές από την Google και άλλους κατασκευαστές Android.

Οι συσκευές της SALUS συνεργάζονται με το Google Home

Τα επιλεγμένα προϊόντα μας συνεργάζονται πολύ καλά με την εφαρμογή εικονικού βοηθού. Αυτό σημαίνει ότι η διεπαφή Google “συνεννοείται” με αυτά και λειτουργεί σωστά. Προς το παρόν, μέσω του Google Home, μπορείς να ελέγξεις ελεύθερα τις ακόλουθες συσκευές:

  • τους ρυθμιστές θερμοκρασίας: SQ610SQ610RFVS10WRFVS10BRFVS20WRFVS20BRFHTRP-RF(50), HTRS-RF(30)
  • τον ρυθμιστή θερμοκρασίας και ταυτόχρονα την πιο απλή έκδοση του ρυθμιστή TS600
  • τον ελεγκτή θερμαντικών σωμάτων fan coils FC600
  • την έξυπνη πρίζα SPE600 (Smart Plug)
  • το έξυπνο ρελέ SR600 (Smart Relay)

Φωτισμός και θερμοκρασία με φωνητικές εντολές

Ο έλεγχος του φωτισμού με φωνητικές εντολές έχει μια σειρά από πλεονεκτήματα. Στην περίπτωση του SALUS Smart Home που είναι είναι συνδεδεμένο στο Google Home έχεις αυτήν τη δυνατότητα χάρη στις έξυπνες πρίζες και τα ρελέ. Αξίζει να αφιερώσεις λίγο χρόνο για να διαμορφώσεις αυτά τα λογισμικά, καθώς θα αποκτήσεις πολλές διευκολύνσεις. Για παράδειγμα, όταν ξαπλώνεις τη νύχτα στο κρεβάτι, μπορείς να σβήσεις τα φώτα σε ολόκληρο το κτίριο ή να ενεργοποιήσεις / απενεργοποιήσεις μόνο μεμονωμένους λαμπτήρες, χωρίς να χρειάζεται να σηκωθείς. Επιστρέφοντας στο σπίτι αργά το βράδυ, μπορείς να φωτίσεις σε ένα δευτερόλεπτο επιλεγμένους χώρους. Από την άλλη, έχοντας απασχολημένα ή βρώμικα χέρια, μπορείς στην κουζίνα να πεις ένα σύνθημα και οι συσκευές θα εκτελέσουν την εντολή σου – και ο φωτισμός να συμβαδίσει μαζί σου. Μια τόσο «μικρή λεπτομέρεια» αυξάνει αισθητά την άνεση της ζωής.

Ο φωνητικός έλεγχος της θέρμανσης είναι επίσης μια μεγάλη άνεση. Φυσικά, το σύστημα θέρμανσης λειτουργεί πιο αποτελεσματικά και οικονομικά χρησιμοποιώντας χρονοδιαγράμματα προσαρμοσμένα στον ρυθμό της ζωής σου, όμως υπάρχουν περιπτώσεις στις οποίες οι μόνιμες ρυθμίσεις αξίζει να αντικατασταθούν με άμεσες εντολές. Η χρήση φωνητικών εντολών για αυτόν τον σκοπό σου επιτρέπει μια άμεση αντίδραση, χωρίς να αποσπάται η προσοχή σου από τις ενέργειες που εκτελείς. Ο εικονικός βοηθός θα σε ενημερώσει για την τρέχουσα θερμοκρασία σε μια δεδομένη ζώνη και θα σου επιτρέψει να διαχειριστείς ηχητικά τη θερμότητα στα δωμάτια, στα οποία δεν βρίσκεσαι την συγκεκριμένη στιγμή. Αυτό που είναι σημαντικό είναι ότι η προσομοίωση συνομιλίας είναι διαισθητική και φιλική προς τα μέλη του νοικοκυριού. Απλώς διεξάγεται με φυσικό τρόπο, „παράλληλα” με τη ζωή που κυλά.

Πώς να ελέγξεις τα προϊόντα SALUS Control μέσω του Google Home;

Πρώτα από όλα, πρέπει να κάνεις λήψητου Google Home (η εφαρμογή είναι διαθέσιμη δωρεάν στα καταστήματα Google Play και App Store).

Στην συνέχεια ενεργοποίησε την υπηρεσία Salus Smarthome EU.

Διαμόρφωσε το έξυπνο σπίτι σου με το δικό μας σύστημα, ακολουθώντας τα βήματα που περιγράφονται στις παρακάτω οδηγίες

Σύνδεση:

Πρόσθεσε τις συσκευές, που θα ελέγχεις:

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η διαδικτυακή πύλη UGE600 (η „καρδιά” του συστήματος SALUS Smart Home) και ο ηχητικός εικονικός βοηθός Google Home δεν είναι απαραίτητο να βρίσκονται στο ίδιο δίκτυο Wi-Fi. Πρέπει όμως να είναι συνδεδεμένοι με το Διαδίκτυο, ωστόσο μπορούν να λειτουργούν σε ξεχωριστά δίκτυα (πχ. Wi-Fi).

Επομένως, βασικά, ο φωνητικός έλεγχος επιλεγμένων προϊόντων SALUS Controls απαιτεί από σένα μόνο: να κατεβάσεις την εφαρμογή Google Home, να εκκινήσεις την υπηρεσία Salus SmartHome EU και να συνδεθείς στον λογαριασμό σου στο Google Home για να συνδέσεις τις συσκευές σας.

Επικοινωνήστε
Ξεκινήστε τη συνεργασία

Επικοινωνήστε


Επικοινωνία
Τεχνική υποστήριξη
ANDRIANOS
+302721023124


Γραμμή τεχνικής υποστήριξης
Δευτ.-Παρ. 930-1630

ANDRIANOS - World Leading
Energy Saving Technologies


Διεύθυνση:
Πλάτωνος 30
Καλαμάτα 241 00

Τηλέφωνο:
Tel.: 2721 023124
Tel2.: 2721 088151
Φαξ: 2721 096522

mail: sales@andrianos.gr
web: www.andrianos.gr
Salus

Ένας διανομέας της επωνυμίας SALUS Controls:
QL CONTROLS Sp. z o.o., Sp. κ.

4 Rolna, 43-262 Kobielice,
Επαρχία Σιλεσίας, PL,
NIP: 638 180 68 25,
KRS: 0000440955,
γραφείο: +48 32 700 74 53,
υπηρεσία: +48 32 750 65 05,
φαξ: +48 32 790 44 85

image/svg+xml

© QL CONTROLS 2020 / All Rights Reserved

Design & Code by Foxstudio