Polski
English
Українська
Český
Български
Slovenský
Srbija
Русский
Latvija
Lietuva
Slovenija
Bosna i Hercegovina
Hrvatska
Ελληνικά
Española
Italiano
Eestlane

Κανόνας One Touch: ένα άγγισμα, πολλές δυνατότητες

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Επιστρέφεις από τη δουλειά σε διαφορετικές ώρες, αλλά μόλις περάσεις το κατώφλι του σπιτιού, επαναλαμβάνεις τις ίδιες κινήσεις. Ανάβεις τα φώτα στο σαλόνι. Δεν σου αρέσει να τρως στη σιωπή, οπότε ανοίγεις το ραδιόφωνο στην κουζίνα. Μετά από μια ώρα κάνεις ένα ντους, οπότε στο μπάνιο δυναμώνεις την ένταση του καλοριφέρ και ζεσταίνεις το δάπεδο. Το κάνεις κάθε μέρα: φώτα, ραδιόφωνο, καλοριφέρ, δάπεδο …

Δεν θα ήταν πιο βολικό όλες αυτές οι δραστηριότητες να εκτελούνται ταυτόχρονα;


Από το κείμενο θα μάθεις:

  • πως λειτουργεί ο δημιουργός κανόνων OneTouch
  • τι είναι το κουμπί OneTouch

Το SALUS Smart Home σε προσκαλεί σήμερα στον κόσμο της «τεχνολογικής μαγείας». Γιατί μαγείας; Γιατί χάρη στον δημιουργό και τους ενεργοποιητές των κανόνων OneTouch στο έξυπνο σπίτι σου, η λειτουργία των συσκευών μπορεί να γίνει ως δια μαγείας, με το άγγιγμα ενός μαγικού ραβδιού.

Πως λειτουργεί αυτό;         

Με απλά λόγια, με ένα κουμπί / ένα κλικ έχεις τη δυνατότητα να ενεργοποιήσεις ταυτόχρονα πολλές συσκευές καθημερινής χρήσης.

Επιστρέφοντας στο παράδειγμα που περιγράψαμε στην εισαγωγή. Αφού περάσεις το κατώφλι του σπιτιού – ή ακόμα και στο δρόμο προς αυτό – πατάς τον ενεργοποιητή του κανόνα OneTouch και:

  • στο σαλόνι θα ανάψουν τα φώτα
  • στην κουζίνα θα αρχίσει να παίζει το ραδιόφωνο (υπό την προϋπόθεση ότι έχεις ένα ραδιόφωνο που υποστηρίζεται από το Smart Plug)
  • το δάπεδο στο μπάνιο θερμαίνεται και αυξάνεται η θερμοκρασία

Στο πλαίσιο του συστήματος SALUS Smart Home, προσφέρουμε τρεις παραλλαγές ενεργοποιητών κανόνων OneTouch. Για να λειτουργήσουν, πρέπει να εγκατασταθεί η κεντρική διαδικτυακή πύλη ZigBee. Δύο από αυτές δεν απαιτούν την ενεργοποίηση της εφαρμογής SALUS Smart Home. Η τρίτη επιλογή είναι η εικονική έκδοση του κουμπιού, η οποία (κάτι που είναι προφανές) είναι διαθέσιμη μόνο στην διαδικτυακή εφαρμογή.

 

Διαθέσιμες παραλλαγές του προϊόντος:

SALUS Smart Button, Internet Gateway, smartphone with App

Ασύρματο μονό κουμπί OneTouch

Ενεργοποιεί τον κανόνα που είναι αποθηκευμένος σε αυτόν, δηλαδή εντολές που έχουν συλλεχθεί σε ένα μέρος για πολλές επιλεγμένες συσκευές. Χρησιμοποιώντας το κουμπί, ενεργοποιείς μια σειρά συμβάντων στο έξυπνο σπίτι σου με ένα μόνο πάτημα, π.χ. η θερμοκρασία στο δωμάτιο αυξάνεται, τα ρολά κλείνουν, τα φώτα ανάβουν και το ηλεκτρικά θερμαινόμενο μαξιλάρι στην πολυθρόνα ζεσταίνεται. Φυσικά, για να εφαρμόσεις αυτόν τον κανόνα χρειάζεσαι και άλλα στοιχεία του συστήματος: τη διαδικτυακή πύλη UGE600, την εφαρμογή SALUS Smart Home, τις έξυπνες πρίζες, το ρελέ SR600 και τον ρυθμιστή θερμοκρασίας (π.χ.. Quantum SQ610).

Είναι σημαντικό ότι το μονό κουμπί OneTouch λειτουργεί αποτελεσματικά ως κουμπί ασφαλείας. Εάν ένας ηλικιωμένος γονέας κατοικεί μαζί σου ή το παιδί σου μένει συχνά μόνο του στο σπίτι, είναι μια καλή ιδέα να ρυθμίσεις το κουμπί OneTouch για ειδοποιήσεις έκτακτης ανάγκης. Σε περίπτωση αδιαθεσίας ή ξαφνικής απειλής, ο γονέας ή το παιδί θα το πατήσουν και θα λάβεις ένα μήνυμα SMS με το προκαθορισμένο περιεχόμενο …

Smart Home App on a desktop

Αδάμ, επέστρεψε στο σπίτι! Χρειάζομαι βοήθεια!

Διπλό κουμπί OneTouch

Επιτρέπει την αποθήκευση δύο διαφορετικών ή συνδεδεμένων μεταξύ τους κανόνων (ξεχωριστός κανόνας για κάθε πλήκτρο) Ας επιστρέψουμε στο προηγούμενο παράδειγμα. Εάν το πάτημα του επάνω κουμπιού στο πλήκτρο αυξάνει τη θερμοκρασία στο δωμάτιο, κλείνει τα ρολά, ανάβει το φως και το ηλεκτρικά θερμαινόμενο μαξιλάρι, το πάτημα του κάτω κουμπιού μπορεί να ενεργοποιήσει τον κανόνα, ο οποίος θα λειτουργήσει αντίθετα. Η θερμοκρασία πέφτει, τα ρολά ανοίγουν, το φως σβήνει και το μαξιλάρι σταματά να ζεσταίνεται.

Φυσικά, οι κανόνες του διπλού κουμπιού OneTouch δεν χρειάζεται να είναι μεταξύ τους συνδεδεμένοι και μπορούν να έχουν οποιονδήποτε συνδυασμό εντολών, π.χ. το επάνω πλήκτρο στην κρεβατοκάμαρα θα σβήσει το κύριο φως, στη συνέχεια θα ανάψει το φωτιστικό δίπλα στο κρεβάτι και θα ενεργοποιηθεί το θερμαντικό σώμα. Το κάτω πλήκτρο στο σαλόνι θα ενεργοποιήσει τον υγραντήρα αέρα και τον πίνακα με οπίσθιο φωτισμό με το νυχτερινό τοπίο του Παρισιού …

Εικονική έκδοση OneTouch

Σου προσφέρει έναν απεριόριστο αριθμό κουμπιών, και ως εκ τούτου, απεριόριστες δυνατότητες να δημιουργήσεις τους δικούς σας κανόνες. Δημιουργείς όσους κανόνες χρειάζεσαι. Συνδυάζεις επιλεγμένες εντολές σε κανόνες και τις ενεργοποιείς ανάλογα με τις ανάγκες. Δεν κρατάς ένα παραδοσιακό κουμπί στο χέρι σου, αλλά το smartphone σου. Χειρίζεσαι όλους τους κανόνες στην εφαρμογή SALUS Smart Home. Βλέπεις το κάθε κανόνα ως ένα ξεχωριστό παράθυρο. Χάρη σε αυτό, αποκτάς την δυνατότητα του ιδανικού ελέγχου της λειτουργίας των οικιακών σου συσκευών.

Είναι επίσης σημαντικό ότι, εάν η διαδικτυακή πύλη UGE600 αποσυνδεθεί για διάφορους λόγους από το διαδίκτυο και ανάψει με κόκκινο χρώμα (που σημαίνει τοπική λειτουργία), οι κανόνες OneTouch που είναι αποθηκευμένοι στη μνήμη της θα εξακολουθούν να λειτουργούν.

Ενδεικτικά παραδείγματα ορισμού κανόνων OneTouch σε μια διαδικτυακή εφαρμογή:

Smart Home App on a desktop Smart Home App on a desktop

Το SALUS Smart Home δεν θέτει όρια, δεν βάζει τεχνικά εμπόδια κάτω από τα πόδια σου. Μαζί μας, με απλό τρόπο θα ορίσεις τα σενάρια για τα κουμπιά. Έχεις πολλές δυνατότητες.

Εδώ εσύ ορίζεις τους ΚΑΝΟΝΕΣ!

Επικοινωνήστε
Ξεκινήστε τη συνεργασία

Επικοινωνήστε


Επικοινωνία
Τεχνική υποστήριξη
ANDRIANOS
+302721023124


Γραμμή τεχνικής υποστήριξης
Δευτ.-Παρ. 930-1630

ANDRIANOS - World Leading
Energy Saving Technologies


Διεύθυνση:
Πλάτωνος 30
Καλαμάτα 241 00

Τηλέφωνο:
Tel.: 2721 023124
Tel2.: 2721 088151
Φαξ: 2721 096522

mail: sales@andrianos.gr
web: www.andrianos.gr
Salus

Ένας διανομέας της επωνυμίας SALUS Controls:
QL CONTROLS Sp. z o.o., Sp. κ.

4 Rolna, 43-262 Kobielice,
Επαρχία Σιλεσίας, PL,
NIP: 638 180 68 25,
KRS: 0000440955,
γραφείο: +48 32 700 74 53,
υπηρεσία: +48 32 750 65 05,
φαξ: +48 32 790 44 85

image/svg+xml

© QL CONTROLS 2020 / All Rights Reserved

Design & Code by Foxstudio