Polski
English
Українська
Český
Български
Slovenský
Srbija
Русский
Latvija
Lietuva
Slovenija
Bosna i Hercegovina
Hrvatska
Ελληνικά
Española
Italiano
Eestlane

Διαδικτυακή πύλη και εφαρμογή SALUS Smart Home

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Τέλειος έλεγχος του σπιτιού από οποιοδήποτε σημείο στον κόσμο

Ό έλεγχος του ραδιοφωνικού εξοπλισμού με τηλεχειριστήριο έφερε ένα τεχνολογικό άλμα στο χειρισμό του. Ο απομακρυσμένος χειρισμός καταδείκνυε το κύρος και την άνεση. Όλοι ήθελαν να αλλάζουν τηλεοπτικά κανάλια χωρίς να κουνηθούν από τον καναπέ. Όποιος έχει το τηλεχειριστήριο έχει τη δύναμη – λέγαμε κάποτε, χωρίς να κρύβουμε τον θριαμβισμό μας. Και το λέμε ακόμα. Αλλά σήμερα, ο τηλεχειρισμός σημαίνει κάτι περισσότερο από αυτό.

Από το κείμενο θα μάθεις ποιες είναι οι δυνατότητες:

Salus internet gateway and smart home app availible on Google Play and App Store

Μια μικρή δόση θεωρίας – μάθε περί τίνος πρόκειται

Η κεντρική πύλη UGE600 είναι ένας σύγχρονος συντονιστής δικτύου ZigBee, και επομένως ένα στοιχείο κλειδί του συστήματος SALUS Smart Home, μεταφορικά αποκαλούμενος η καρδιά του. Ο όρος αυτός είναι πλήρως βάσιμος. Η διαδικτυακή πύλη επιτρέπει τον ασύρματο έλεγχο όλων των συσκευών που είναι συνδεδεμένες σε αυτήν μέσω smartphone ή υπολογιστή με λογισμικό Android ή iOS. Χωρίς την καρδιά του, το SALUS Smart Home δεν υπάρχει.

Ανάμεσα στα πολλά πλεονεκτήματα αυτής της καινοτόμου συσκευής ξεχωρίζουν: γρήγορη εγκατάσταση, χαμηλή κατανάλωση ενέργειας και δυνατότητα σύζευξης με την πύλη έως και 100 στοιχείων οικιακού αυτοματισμού. Ποια στοιχεία; Όλα εξαρτώνται από την επιλογή σου.

Η προσφορά των SALUS Controls περιλαμβάνει: ρυθμιστές θερμοκρασίας, πομπούς, κέντρα καλωδίωσης, θερμοστατικές κεφαλές, έξυπνες πρίζες, αισθητήρες παραθύρων/πορτών, αισθητήρες διαρροής νερού. Αυτά τα προϊόντα – συζευγμένα με την καρδιά του συστήματος – λειτουργούν σε συνδυασμό μεταξύ τους και σύμφωνα με τις ρυθμίσεις σου. Εσύ αποφασίζεις αυτόνομα ποια χρειάζεσαι και πώς θέλεις να συνδέσεις τη μια συσκευή με μια άλλη.

Η διαδικτυακή πύλη λειτουργεί με τη δωρεάν εφαρμογή SALUS Smart Home (διατίθεται για λήψη στο App Store, Google Play). Το λογισμικό επιτρέπει τον χειρισμό των συσκευών του σπιτιού ή του γραφείου από οπουδήποτε σημείο στον κόσμο. Απλά πρέπει να καταχωρήσεις ένα  λογαριασμό και να έχεις σύνδεση στο διαδίκτυο.

Αξίζει να θυμάσαι ότι η πρόσβαση στην εφαρμογή SALUS Smart Home παρέχεται και από το πρόγραμμα περιήγησης ιστού (eu.salusconnect.io). Αυτό είναι σημαντικό διότι εάν το τηλέφωνό σου αποφορτιστεί ή ξεχάσεις να το πάρεις από το αυτοκίνητο, δεν θα χάσεις την ικανότητα να επιβλέπεις το κτίριο για το οποίο είσαι υπεύθυνος. Εξάλλου – ανάλογα με τις ατομικές προτιμήσεις – για πολλούς ανθρώπους είναι απλώς μια πιο βολική επιλογή.

Μια χούφτα συμβουλές – μάθε πως λειτουργεί

Σκέφτεσαι να αγοράσεις το σύστημά μας; Ή μήπως το έχεις ήδη αγοράσει και θέλεις να αξιοποιήσεις  πλήρως τις δυνατότητες που προσφέρει το SALUS Smart Home; Σε συμβουλεύουμε πώς να ξεκινήσεις την περιπέτειά σου με τον έξυπνο έλεγχο.

Βήμα προς βήμα – τί πρέπει να κάνεις για να δεις το σπίτι σου στην εφαρμογή;

 • Κατεβάστε τη δωρεάν εφαρμογή για κινητές συσκευές στην ιστοσελίδα eu.salusconnect.io ή δημιούργησε έναν λογαριασμό χρήστη στο οποίο θα συνδέεσαι εφεξής.
 • Ξεκίνησε να προσθέτεις εξοπλισμό στο δίκτυό σου ZigBee ενεργοποιώντας τον συντονιστή – της διαδικτυακής πύλης UGE600. Κατά την πρώτη εκκίνηση σύνδεσε την πύλη στο δρομολογητή/ διαποδιαμορφωτή (μόντεμ). Όταν προσθέτεις την πύλη στον λογαριασμό για πρώτη φορά, πατήστε το κουμπί που βρίσκεται πάνω της – η λυχνία LED θα αναβοσβήσει με πράσινο χρώμα. Στη συνέχεια, αναζήτησε την πύλη στην εφαρμογή SALUS Smart Home και προσθέσέ την. Εάν η πύλη έχει προστεθεί σωστά, η ίδια λυχνία LED θα ανάψει με μπλε χρώμα – η επιτυχώς ολοκληρωμένη διαδικασία σύζευξης συσκευών θα σηματοδοτείται πάντα με μπλε φως (αποτελεί επίσης πληροφορία ότι η πύλη έχει πρόσβαση στο Διαδίκτυο). Εάν θέλεις να προσθέσεις περισσότερες συσκευές, πατήστε στην εφαρμογή ξανά αναζήτηση συσκευής – η λυχνία LED θα αναβοσβήσει με κόκκινο χρώμα, σηματοδοτώντας ότι είναι έτοιμη για σύζευξη.
 • Σύνδεσε στην πύλη τις επιλεγμένες συσκευές από τη σειρά SALUS Smart Home, π.χ. το κέντρο καλωδίωσης, τους ρυθμιστές θερμοκρασίας, τις θερμοστατικές κεφαλές, τις έξυπνες πρίζες, τους αισθητήρες.
 • Δημιούργησε  οποιεσδήποτε συνδέσεις μεταξύ επιλεγμένων συσκευών (κανόνες OneTouch).
 • Και τώρα ανέλαβε το πηδάλιο του σπιτιού σου!
SALUS Smart Home App on a desktop

Κύρια οθόνη εφαρμογής

Από το επίπεδό της, μπορείς να χειρίζεσαι όλες τις εγκατεστημένες συσκευές. Ο πίνακας πλοήγησης SALUS Smart Home (τον οποίο θα διακοσμήσεις με μια φωτογραφία της επιλογής σου) έχει μια μοντέρνα, απλή εμφάνιση. Έχοντας χρώματα αντίθεσης – πορτοκαλί, πράσινο, βαθύ μπλε – διατηρεί άψογα τη διαφάνειά του. Τα παράθυρα – “πλακίδια” υποδεικνύουν τη λειτουργία μιας δεδομένης συσκευής σε ένα συγκεκριμένο δωμάτιο. Το πορτοκαλί σημαίνει ότι ο εξοπλισμός λειτουργεί, το πράσινο ότι δεν λειτουργεί αυτήν τη στιγμή και το γκρι ότι προέκυψε πρόβλημα με τη συνδεσιμότητα. Τα παράθυρα μπορούν να ταξινομηθούν με όποια σειρά επιλέξεις.

Εάν έχεις εγκαταστήσει περισσότερες από μία πύλες σε έναν λογαριασμό, η μετατόπιση του φόντου θα σου επιτρέψει την περιήγηση σε όλες τις πύλες μαζί με τις συνδεδεμένες σε αυτές συσκευές. Από την κύρια οθόνη, μπορείς επίσης να πραγματοποιήσεις μια αστραπιαία επισκόπηση των συσκευών στο κτίριο. Απλώς ενεργοποίησε την επιλογή: σάρωση του σπιτιού μου.

Χάρη στο καλοσχεδιασμένο μενού της εφαρμογής SALUS Smart Home, ο χειρισμός των συσκευών είναι φιλικός προς τον χρήστη. Τι προσδιορίζει ένα καλά σχεδιασμένο μενού; Η απλότητά του – αποκλειστικά οι πιο σημαντικές κατηγορίες για τον χρήστη και η συγκεκριμένη ονοματολογία. Ακριβώς σύμφωνα με αυτές τις οδηγίες δημιουργήσαμε το μενού της εφαρμογής μας. Εκεί θα βρεις τις εξής καρτέλες:

 • ΣΥΣΚΕΥΕΣ
 • ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ
 • ΒΟΗΘΕΙΑ
 • Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΟΥ
 • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
 • ΣΥΝΔΕΣΗ

ΣΤΙΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ αποκτάς πρόσβαση στο σύνολο των στοιχείων που είναι εγκατεστημένα στο πρόγραμμα. Εδώ μπορείς να ομαδοποιήσεις τα στοιχεία αυτά (σε ορισμένα από αυτά μπορείς να προσδιορίσεις κοινές παραμέτρους λειτουργίας) και να δημιουργήσεις κανόνες OneTouch. Οι ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ θα σου επιτρέψουν μεταξύ άλλων να τροποποιήσεις το προφίλ και να απενεργοποιήσεις την εφαρμογή και τις συσκευές ελέγχου σε τοπικό επίπεδο (εκτός σύνδεσης). Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΟΥ περιλαμβάνει ένα σύνολο κανόνων (λειτουργιών των συσκευών) που θα δημιουργήσεις για μια δεδομένη κατάσταση στο σπίτι. Οι τελευταίες καρτέλες αφορούν νομικά ζητήματα και την ΑΠΟΣΥΝΔΕΣΗ, δηλαδή την έξοδο από την εφαρμογή.

Ωστόσο, εάν εξακολουθείς να ανησυχείς για τις δυσκολίες χρήσης, ρίξε μια ματιά στην ΕΚΔΟΣΗ DEMO της διεπαφής μας. Εξ ορισμού, υποστηρίζεται στην αγγλική γλώσσα, αλλά στην καρτέλα ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ (υποσελίδα: ΠΡΟΦΙΛ ΧΡΗΣΤΗ) θα αλλάξεις τη γλώσσα που αισθάνεσαι πως χειρίζεσαι με μεγαλύτερη άνετη. Τώρα μπορείς να πειστείς „με τα ίδια σου τα δάχτυλα ” ότι η πλοήγηση στην εφαρμογή SALUS Smart Home δεν είναι μόνο άνετη, αλλά και ευχάριστη.

Smart Home App on a desktop

Όπου και αν βρίσκεσαι …

Οι καινοτόμες τεχνολογίες έχουν εισαγάγει νέα πρότυπα. Ο τηλεχειρισμός δεν σημαίνει πλέον το άνοιγμα της τηλεόρασης από απόσταση τεσσάρων μέτρων. Τώρα, σημαίνει το χειρισμό των ηλεκτρονικών προϊόντων σπιτιού ή γραφείου από τα πιο απομακρυσμένα άκρα του κόσμου.

Δεδομένου ότι η πρόσβαση στο Διαδίκτυο αρκεί για να ζεστάνεις το μπάνιο στο Lublin από μια τσαγερία στη Σαγκάη, οι προσδοκίες σου πρέπει να είναι υψηλές. Όταν σκέφτεσαι τον τηλεχειρισμό, θέλεις να ελέγχεις εύκολα το σπίτι σου από οπουδήποτε, οποτεδήποτε. Αναζητάς λοιπόν τις καλύτερες προσφορές της αγοράς. Το SALUS Smart Home θα σου προσφέρει τον ιδανικό έλεγχο.

Επικοινωνήστε
Ξεκινήστε τη συνεργασία

Επικοινωνήστε


Επικοινωνία
Τεχνική υποστήριξη




ANDRIANOS
+302721023124


Γραμμή τεχνικής υποστήριξης
Δευτ.-Παρ. 930-1630

ANDRIANOS - World Leading
Energy Saving Technologies


Διεύθυνση:
Πλάτωνος 30
Καλαμάτα 241 00

Τηλέφωνο:
Tel.: 2721 023124
Tel2.: 2721 088151
Φαξ: 2721 096522

mail: sales@andrianos.gr
web: www.andrianos.gr
Salus

Ένας διανομέας της επωνυμίας SALUS Controls:
QL CONTROLS Sp. z o.o., Sp. κ.

4 Rolna, 43-262 Kobielice,
Επαρχία Σιλεσίας, PL,
NIP: 638 180 68 25,
KRS: 0000440955,
γραφείο: +48 32 700 74 53,
υπηρεσία: +48 32 750 65 05,
φαξ: +48 32 790 44 85

image/svg+xml





© QL CONTROLS 2020 / All Rights Reserved

Design & Code by Foxstudio