Polski
English
Українська
Český
Български
Slovenský
Srbija
Русский
Latvija
Lietuva
Slovenija
Bosna i Hercegovina
Hrvatska
Ελληνικά
Española
Italiano
Eestlane

Aνακαλύψτε τα οφέλη της εγκατάστασης του συστήματος SALUS Smart Home στο σπίτι σας

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Το σύστημα Smart Home της SALUS είναι μια λύση που βοηθά όχι μόνο στο να απολαμβάνετε την διαμονή στο σπίτι σας, αλλά και να εξοικονομείτε χρήματα. Με κατάλληλα προγραμματισμένους κανόνες OneTouch, έξυπνους θερμοστάτες, έξυπνες πρίζες και έξυπνα ρελέ, μπορεί να ρυθμίσει τη λειτουργία των οικιακών συσκευών για τις μοναδικές ανάγκες των μελών της οικογένειας σας.

 Ο αυτόματος έλεγχος στο σπίτι είναι ιδιαίτερα βολικός και λειτουργικός για τους χρήστες

Το SALUS Smart Home βασίζεται στο δίκτυο ZigBee, το οποίο χαρακτηρίζεται από χαμηλή κατανάλωση ενέργειας, αξιόπιστη μεταφορά δεδομένων και υψηλό επίπεδο ασφάλειας μετάδοσης. Με την βοήθεια του μπορείτε να ελέγξετε:

  • Θέρμανση (καλοριφέρ, ενδοδαπέδια ή ηλεκτρική θέρμανση, fan coils)
  • Φωτισμό
  • ON/OFF ηλεκτρικών συσκευών

Το SALUS Smart Home λειτουργεί χρησιμοποιώντας μια δωρεάν εφαρμογή (διαθέσιμη έκδοση για κινητά, tablet και pc). Η εφαρμογή σας επιτρέπει να ελέγχετε τις συσκευές στο σπίτι ή το γραφείο από οπουδήποτε στον κόσμο. Το μόνο που χρειάζεται είναι να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό και να έχετε σύνδεση στο διαδίκτυο.

Πως μπορεί να λειτουργήσει? Για παράδειγμα, σε προκαθορισμένο χρόνο, η θερμοκρασία στα δωμάτια θα μειωθεί στις υποδεικνυόμενες τιμές και η ισχύς θα διακοπεί από επιλεγμένες συσκευές, κάτι που θα μειώσει αυτόματα την κατανάλωση ενέργειας. Απλά δημιουργήστε έναν κανόνα για να απενεργοποιείται τα πάντα τα μεσάνυχτα.

Ελέγξτε την θέρμανση σας και εξοικονομήστε χρήματα

Το μεγαλύτερο μέρος της ενέργειας που καταναλώνεται στην λειτουργία ενός σπιτιού είναι η θέρμανση.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ο έλεγχος της θερμοκρασίας κάθε δωματίου ξεχωριστά είναι τόσο σημαντική. Τι σημαίνει αυτό πρακτικά? Είναι καλό να διατηρείτε τα υπνοδωμάτια πιο δροσερά σε σχέση το σαλόνι ή το μπάνιο σας. Από την άλλη, τις ώρες που τα μέλη της οικογένειας απουσιάζουν από το σπίτι καλό να διατηρείτε μια μέση θερμοκρασία και όχι η θερμοκρασία άνεσης ή μια πολύ χαμηλή θερμοκρασία που επιθυμούμε όταν βρισκόμαστε στο σπίτι. Όλα αυτά μπορούν να προγραμματιστούν πολύ εύκολα με την εφαρμογή SALUS Smart Home σύμφωνα με την δική σας επιλογή.

Ο έλεγχος της θέρμανσης – μία από τις πιο σημαντικές οικιακές εγκαταστάσεις – επιτρέπει σε κάθε δωμάτιο να διατηρεί ξεχωριστή θερμοκρασία, η οποία είναι κατάλληλη για την λειτουργία του συγκεκριμένου χώρου αλλά και για τον τρόπο ζωής των μελών του νοικοκυριού, γεγονός που βελτιώνει την θερμική άνεση … και μειώνει τους λογαριασμούς. Γιατί?

Επειδή έτσι προλαμβάνεται η υπερθέρμανση των λιγότερο χρησιμοποιημένων δωματίων καθώς και οι περιττές χρεώσεις για θερμότητα που κανείς δεν χρειάζεται. Σαν αποτέλεσμα, η υπερθέρμανση – που δεν εξυπηρετεί τους ανθρώπους και είναι επιβλαβής για το περιβάλλον – αποφεύγεται.

Παρακολουθήστε την καθημερινή σας κατανάλωση σε ενέργεια

Η εφαρμογή SALUS Smart Home καταγράφει την κατανάλωση ενέργειας σε συσκευές που ελέγχονται από τις έξυπνες πρίζες (Smart Plug SPE600), επισημαίνοντας τις μεγαλύτερες πηγές κατανάλωσης. Το ιστορικό κατανάλωσης (δίνεται μέσω διαγραμμάτων) σας επιτρέπει να υπολογίσετε ποιες συσκευές δεν λειτουργούν αποτελεσματικά και απαιτούν αλλαγή στον τρόπο λειτουργίας του.

Ζήστε άνετα και με ασφάλεια

Ο έλεγχος του σπιτιού σας με μια εφαρμογή σας επιτρέπει να ρυθμίζετε τις παραμέτρους της οικιακής θέρμανσης από οπουδήποτε – είτε από το σαλόνι σας είτε από την άκρη του κόσμου. Αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Μια σημαντική λειτουργία της εφαρμογής SALUS Smart Home είναι η αποστολή ειδοποιήσεων μέσω SMS ή e-mail σχετικά με ανιχνευμένες αστοχίες, όπως πυρκαγιά στο λεβητοστάσιο (ανιχνευτής καπνού). Μια τέτοια προειδοποίηση σας επιτρέπει να αντιδράσετε εγκαίρως και να ελαχιστοποιήσετε την πιθανή ζημιά. Έτσι, επιλέγοντας τον έλεγχο του συστήματος θέρμανσης, αποκτάτε επιπλέον και ασφάλεια για το σπίτι σας.

Η εφαρμογή SALUS Smart Home διαθέτει επίσης λειτουργία σάρωσης, η οποία παρέχει γρήγορο έλεγχο του κτιρίου και των συσκευών που βρίσκονται σε αυτό. Αυτή είναι μια ιδανική λύση που σας προσφέρει την δυνατότητα να είστε σίγουροι ότι όλα είναι ασφαλή – απενεργοποιημένα φώτα και ηλεκτρικές συσκευές.

Επιλεγμένα προϊόντα της σειράς SALUS Smart Home

Θερμοστάτης Quantum SQ610/SQ610RF: Έξυπνος θερμοστάτης δωματίου με ενσωματωμένο αισθητήρα υγρασίας. Χρησιμοποιείται για τον έλεγχο συσκευών από τη σειρά Smart Home της SALUS. Διατίθεται σε δύο παραλλαγές, ενσύρματο και ασύρματο. Ένα μοναδικό χαρακτηριστικό της ενσύρματης έκδοσης είναι η δυνατότητα ελέγχου και ενσύρματων (συσκευές συνδεδεμένες στον θερμοστάτη: όπως κέντρο καλωδίωσης για ενδοδαπέδια θέρμανση, ελεγκτής λέβητα) και ασύρματων συσκευών. Ο Quantum σας δίνει επιλογή αλγόριθμου ελέγχου: ITLC για τον αυτορρυθμιζόμενο ενεργοποιητή THB. Είναι εξοπλισμένος με λειτουργία WARM FLOOR, εξασφαλίζοντας ζεστό δάπεδο ανεξάρτητα από το πρόγραμμα θέρμανσης. Διαθέτει κλείδωμα PIN και καθορισμένα όρια θερμοκρασίας.

Έξυπνη πρίζα SPE600: Εξοπλισμένη με έξυπνο βύσμα προστασίας φορτίου (επέκταση ηλεκτρικής πρίζας) για τον έλεγχο των συσκευών που είναι συνδεδεμένες σε αυτήν. Είναι ένα στοιχείο του συστήματος SALUS Smart Home (δυνατότητα προγραμματισμού μέσω της εφαρμογής). Μετρά την ισχύ των συνδεδεμένων συσκευών, δείχνει το ιστορικό κατανάλωσης ενέργειας (εφαρμογή), αυξάνει το εύρος του δικτύου ZigBee και συνεργάζεται με το Amazon ALEXA.

Έξυπνη Μαγνητική Επαφή SW600: Ασύρματος αισθητήρας ανοίγματος πόρτας ή παραθύου, ο οποίος λειτουργεί σε συνεργασία με την πύλη διαδικτύου UGE600, συνδέεται με την εφαρμογή και τους θερμοστάτες της σειράς Smart Home. Επιτρέπει την αυτόματη απενεργοποίηση της θέρμανσης κατά το άνοιγμα του παραθύρου ή της πόρτας.

Γιατί να εμπιστευτείτε τον έλεγχο της θέρμανσής σας στην SALUS Controls?

Πρώτα από όλα, προσαρμόζοντας τη θερμοκρασία δωματίου στις τρέχουσες ανάγκες σας (π.χ. 23 βαθμούς στο μπάνιο, 21 βαθμούς στο σαλόνι, 19 βαθμούς στην κρεβατοκάμαρα), αποφεύγετε την υπερθέρμανση των μικρότερων δωματίων. Επιπλέον ρυθμίζοντας μια μέση θερμοκρασία όταν βρίσκεστε εκτός σπιτιού (π.χ. 17 βαθμοί), αποφεύγετε την απότομη ψύξη του εσωτερικών χώρων και έτσι κατά την επιστροφή σας χρειάζεστε μόλις λίγα λεπτά για να επανέλθει το σπίτι σας στις συνθηκές θερμικής άνεσης που έχετε ορίσει.

Δεύτερον, οι θερμοστάτες της SALUS με την λειτουργία τους σας προσφέρουν ευελιξία. Διατηρούν τη θερμοκρασία που έχει ρυθμιστεί στα δωμάτια, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι όταν είστε μακριά από το σπίτι, δεν μπορείτε να επηρεάσετε την λειτουργία τους. Χάρη στη σειρά SALUS Smart Home μπορείτε να αντιδράσετε σε πραγματικό χρόνο. Οι θερμοστάτες λειτουργούν σύμφωνα με τα χρονοδιαγράμματα, αλλά λαμβάνουν επίσης υπόψη και τις ειδικές μη αυτόματες αποφάσεις σας (από την εφαρμογή SALUS Smart Home).

Τρίτον, ο έλεγχος της θερμοκτρασίας μειώνει την υπερφόρτωση και τις απώλειες ενέργειας κατά τη λειτουργία του κτιρίου, γεγονός που συμβάλλει στην προστασία του περιβάλλοντος και μειώνει τους λογαριασμούς.

Επικοινωνήστε
Ξεκινήστε τη συνεργασία

Επικοινωνήστε


Επικοινωνία
Τεχνική υποστήριξη
ANDRIANOS
+302721023124


Γραμμή τεχνικής υποστήριξης
Δευτ.-Παρ. 930-1630

ANDRIANOS - World Leading
Energy Saving Technologies


Διεύθυνση:
Πλάτωνος 30
Καλαμάτα 241 00

Τηλέφωνο:
Tel.: 2721 023124
Tel2.: 2721 088151
Φαξ: 2721 096522

mail: sales@andrianos.gr
web: www.andrianos.gr
Salus

Ένας διανομέας της επωνυμίας SALUS Controls:
QL CONTROLS Sp. z o.o., Sp. κ.

4 Rolna, 43-262 Kobielice,
Επαρχία Σιλεσίας, PL,
NIP: 638 180 68 25,
KRS: 0000440955,
γραφείο: +48 32 700 74 53,
υπηρεσία: +48 32 750 65 05,
φαξ: +48 32 790 44 85

image/svg+xml

© QL CONTROLS 2020 / All Rights Reserved

Design & Code by Foxstudio