Polski
English
Українська
Český
Български
Slovenský
Srbija
Русский
Latvija
Lietuva
Slovenija
Bosna i Hercegovina
Hrvatska
Ελληνικά
Española
Italiano
Eestlane

Quantum – μοναδικός θερμοστάτης

ελα πισω

Η βιομηχανία Smart Home αναπτύσσεται συνεχώς. Η ασφάλεια, η άνεση και η οικολογία είναι τα θεμέλια της. Αλλά αυτό που μετράει επίσης είναι ο ελκυστικός σχεδιασμός των προϊόντων, που ταιριάζει σε μοντέρνους εσωτερικούς χώρους. Για να ανταποκριθεί στις προσδοκίες σας, η SALUS Controls έχει σχεδιάσει ένα μοναδικό μοντέλο θερμοστάτη  – Quantum.

Θα μάθετε από το κείμενο:

  • Ποια πλεονεκτήματα έχει το Quantum
  • ποιες από τις λειτουργίες του είναι ευεργετικές για την άνεσή σας
  • για ποιον έχει σχεδιαστεί ο νέος θερμοστάτης SALUS Controls
Τι χρειάζεστε για να ρυθμίσετε τέλεια τη θερμοκρασία στο σπίτι σας;

Στοχαστικές, αξιόπιστες συσκευές. Έτσι αποφασίζετε για ένα αξιόπιστο brandκαι μέσα σε αυτήν τo brand, για μια κατηγορία εξοπλισμού που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας. Ψάχνετε για μια οικονομική, τυπική ή premium έκδοση; Επειδή θέλετε να έχετε επιλογές, θα βρείτε πλήθος επιλογών στην προσφορά της SALUS Controls.

Σήμερα, ωστόσο, θα μιλήσουμε για ένα κορυφαίο προϊόν, για την υπερηφάνεια της εταιρείας – προσαρμοσμένο σε όλους τους τύπους θέρμανσης, έναν πολυλειτουργικό ελεγκτή θερμοκρασίας, που ονομάζεται Quantum.

Διαθέσιμες παραλλαγές της ναυαρχίδας μας:
α. Μοντέλο SQ610 – εντοιχιζόμενος, τροφοδοτείται από 230V
β. Μοντέλο SQ610RF – επιτοίχιος, με μπαταρία

Πλεονεκτήματα

Το καινοτόμο προϊόν SALUS Controls με ενσωματωμένο αισθητήρα υγρασίας χαρακτηρίζεται από απλότητα λειτουργίας και εγκατάστασης, κάτι που είναι δυνατό σε κάθε στάδιο της κτιριακής χρήσης. Δεν έχει σημασία αν χτίζετε το σπίτι των ονείρων σας ή ανακαινίζετε ένα παλιό οικογενειακό σπίτι. Η εγκατάσταση του θερμοστάτη δεν θα μπορούσε πλέον να είναι ταχύτερη και το μενού πιο διαισθητικό.

Ο Quantum είναι κομψός και επίπεδος (πάχος μόνο 10 mm στην ενσύρματη επιλογή και 11 mm στην ασύρματη έκδοση). Η οθόνη με οπίσθιο φωτισμό διευκολύνει τον προγραμματισμό και την ανάγνωση δεδομένων. Η δυνατότητα δημιουργίας των δικών σας προγραμμάτων λειτουργίας σας βοηθά να προσαρμόσετε τη συσκευή ανάλογα με τις ανάγκες σας. Η λειτουργία WARM FLOOR σας επιτρέπει να διατηρείτε μια ευχάριστη θερμοκρασία δαπέδου, ανεξάρτητα από το πρόγραμμα ενεργού θέρμανσης. Για παράδειγμα, εάν δεν χρειάζεται να θερμάνετε ξανά το δωμάτιο, αλλά θέλετε μόνο να περπατήσετε σε ένα ζεστό πάτωμα.

Ο Quantum βασίζεται στην τεχνολογία ZigBee, η οποία μπορεί να εξηγηθεί ευκολότερα ως οικιακό δίκτυο (με εύρος έως περίπου 100 μέτρα στο ύπαιθρο) μέσω του οποίου οι συσκευές σας επικοινωνούν μεταξύ τους. Για παράδειγμα: μια μαγνητική επαφή θα ενημερώσει το σύστημα ότι έχει ανοίξει ένα παράθυρο και ότι πρέπει να απενεργοποιηθεί η θέρμανση και ο κανόνας OneTouch – αν συμμετέχει στην εργασία – θα πει στις έξυπνες πρίζες να ανάψουν τα φώτα στα επιλεγμένα δωμάτια.

Η μοναδικότητα του Quantum οφείλεται κυρίως στις τεχνολογικές του δυνατότητες. Σε αντίθεση με τους προκατόχους του, είναι σε θέση να ελέγχει ακόμη και όλες τις ζώνες. **

Χάρη σε αυτό μπορεί να θερμάνει μια μεγάλη ανοιχτή περιοχή, π.χ. σαλόνι σε συνδυασμό με κουζίνα και τραπεζαρία. Η θέρμανση του σπιτιού σας ανεβαίνει στο υψηλότερο επίπεδο επίσης χάρη στην έξυπνη βελτιστοποίηση του χειριστηρίου. Μεταξύ των πολλών χρήσιμων λειτουργιών του, αυτό αξίζει ιδιαίτερη προσοχή επειδή βελτιώνει αισθητά τη θερμική σας άνεση.

Πώς λειτουργεί;

Οι αλγόριθμοι που αναπτύχθηκαν από τους τεχνολόγους της SALUS Controls υπολογίζουν τη στιγμή κατά την οποία ενεργοποιείται και απενεργοποιείται η πηγή θερμότητας έτσι ώστε σε μια επιλεγμένη χρονική περίοδο ή σε μια συγκεκριμένη ώρα να διατηρείται η θερμοκρασία που έχετε ορίσει στα δωμάτιά σας. Η διακοπτόμενη επαναθέρμανση αρκετών λεπτών διατηρεί τις συνθήκες που χρειάζεστε στα δωμάτια.

Εάν οι ανάγκες του σώματός σας αλλάξουν προσωρινά, έχετε την επιλογή να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία παράκαμψης θερμοκρασίας. Μπορείτε να προσαρμόσετε χειροκίνητα τις ρυθμίσεις συστήματος στη διάθεσή σας, διατηρώντας τις μέχρι την επόμενη αλλαγή στο πρόγραμμα θέρμανσης.

Online? Offline; Εσύ διαλέγεις.

Σε συνδυασμό με την πύλη και την εφαρμογή web, ο Quantum αποτελεί μέρος του SALUS Smart Home. Το μοντέλο SQ610 επικοινωνεί ασύρματα με άλλα στοιχεία έξυπνου συστήματος (πρίζες, ρελέ, κέντρα καλωδίωσης, ασύρματες κεφαλές) σε ηλεκτρονική λειτουργία. Στη λειτουργία εκτός σύνδεσης (δηλαδή χωρίς εφαρμογές και χωρίς πρόσβαση στο Διαδίκτυο), είναι δυνατή η ασύρματη λειτουργία του ελεγκτή, με διαφορετική “διαχείριση” – διαθέσιμη στην προσφορά του τοπικού συντονιστή λειτουργίας.

Αυτό που είναι σημαντικό, δεν αποκλείεται η χρήση των πλεονεκτημάτων της ναυαρχίδας SALUS Controls και χωρίς συνεργασία με τις παραπάνω συσκευές. Το Quantum SQ610 θα λειτουργήσει τέλεια ως ανεξάρτητος ρυθμιστής, ενσύρματος σε δέκτη (π.χ. ενσύρματη ταινία ελέγχου ή απευθείας σε συσκευή θέρμανσης όπως λέβητας). Ο ελεγκτής που έχει διαμορφωθεί με αυτόν τον τρόπο μπορεί επίσης να προστεθεί στην εφαρμογή SALUS Smart Home, παρέχοντας ασύρματη επικοινωνία με άλλα στοιχεία συστήματος.

Σε ποιους απευθύνεται;

Τα πλεονεκτήματα μιας τέτοιας σύγχρονης συσκευής θα εκτιμηθούν από τους πελάτες που ενδιαφέρονται για τον τέλειο έλεγχο της θέρμανσης, του φωτισμού και των ρολών στο σπίτι τους. Όχι μόνο. Το Quantum είναι μια πραγματική απόλαυση για τους ξενοδόχους. Σε αυτήν την έξυπνη συσκευή μπορείτε να ορίσετε τον κωδικό PIN και να ορίσετε όρια, χάρη στα οποία οι επισκέπτες του ξενοδοχείου θα προσαρμόσουν τη θερμοκρασία στα δωμάτιά τους μόνο εντός των ορίων που ορίζει ο ιδιοκτήτης. Έτσι, εάν νοικιάζετε δωμάτια σε έναν ήσυχο ξενώνα, μην φοβάστε τους πελάτες-ονειροπόλους και την ανεξέλεγκτη αύξηση των χρεώσεων. Ένας κατάλληλος θερμοστάτης θα εφησυχάσει τους φιλοξενούμενους σας 😉.

Η ευελιξία και η πολυλειτουργικότητα του Quantum είναι τόσο μεγάλη, επειδή βασίζεται στην επιθυμία για άνεση και ικανοποίηση των χρηστών. Κατά τη δημιουργία ενός νέου μοντέλου θερμοστάτη, οι ειδικοί του SALUS Controls είχαν μια βασική υπόθεση: να σας δώσουν την πραγματική λεία του σύγχρονου αυτοματισμού κτιρίων.

Επικοινωνήστε
Ξεκινήστε τη συνεργασία

Επικοινωνήστε


Επικοινωνία
Τεχνική υποστήριξη
ANDRIANOS
+302721023124


Γραμμή τεχνικής υποστήριξης
Δευτ.-Παρ. 930-1630

ANDRIANOS - World Leading
Energy Saving Technologies


Διεύθυνση:
Πλάτωνος 30
Καλαμάτα 241 00

Τηλέφωνο:
Tel.: 2721 023124
Tel2.: 2721 088151
Φαξ: 2721 096522

mail: sales@andrianos.gr
web: www.andrianos.gr
Salus

Ένας διανομέας της επωνυμίας SALUS Controls:
QL CONTROLS Sp. z o.o., Sp. κ.

4 Rolna, 43-262 Kobielice,
Επαρχία Σιλεσίας, PL,
NIP: 638 180 68 25,
KRS: 0000440955,
γραφείο: +48 32 700 74 53,
υπηρεσία: +48 32 750 65 05,
φαξ: +48 32 790 44 85

image/svg+xml

© QL CONTROLS 2020 / All Rights Reserved

Design & Code by Foxstudio