Polski
English
Українська
Český
Български
Slovenský
Srbija
Русский
Latvija
Lietuva
Slovenija
Bosna i Hercegovina
Hrvatska
Ελληνικά
Española
Italiano
Eestlane

Τι κάνει τα SALUS Controls μοναδικά

Ελα πισω

Από τους πολλούς λόγους για τους οποίους αξίζει να μας εμπιστευτείτε, επιλέξαμε δύο.
Δείτε τους!

Οι σύγχρονες τεχνολογίες δημιουργήθηκαν από τον άνθρωπο για την εξυπηρέτηση του ανθρώπου. Κοινοτυπία? Ίσως, αλλά ένα από αυτά που δεν φοβούνται με ασήμαντα πράγματα.

Αισθητήρες ασφαλείας, βέλτιστα ελεγχόμενο σύστημα θέρμανσης, θερμαινόμενο δάπεδο – κάθε μέρα εκτιμούμε τη συμβολή προηγμένων τεχνολογικών λύσεων στη ζωή μας. Χάρη σε αυτούς ζούμε πιο ασφαλείς, πιο οικονομικά και πιο βολικά. Και πιο ευχάριστα.

Η ζεστασιά στα δωμάτια και ο άνετος φωτισμός είναι, μεταφορικά, η πύλη για άνεση. Για να τα ανοίξετε, χρειάζεστε δύο κλειδιά: αξιόπιστες συσκευές και ένα καλά εκπαιδευμένο άτομο που θα τα εγκαταστήσει στο σπίτι σας.

Θα μάθετε από το κείμενο:

 • τι χαρακτηρίζει τα προϊόντα SALUS Controls
 • πώς εκπαιδεύουμε τους εγκαταστάτες μας.
1. Εύκολη λειτουργία προηγμένης τεχνολογίας

Στους ελεγκτές θερμοκρασίας μας δεν χρειάζεται να φοβάστε περίπλοκα μενού και περίπλοκες διαδρομές πρόσβασης στις απαραίτητες λειτουργίες. Το SALUS Controls σχεδιάζει τις συσκευές του σύμφωνα με την αρχή της «τριών ταχυτήτων»:

 • γρήγορη τοποθέτηση
 • γρήγορη διαμόρφωση
 • γρήγορη εξυπηρέτηση

Η άνεση των χρηστών είναι ο στόχος μας. Για παράδειγμα, ο τεχνολογικά προηγμένος θερμοστάτης Quantum SQ610 είναι εύκολος και ευχάριστος στη χρήση, χάρη στα: οθόνη με οπίσθιο φωτισμό, καθαρό μενού, εξατομίκευση των εμφανιζόμενων πληροφοριών (δηλαδή τη δυνατότητα να αποφασίσετε ποιες παραμέτρους της λειτουργίας του θερμοστάτη θα είναι ορατό στην οθόνη και ποιό θα είναι κρυφό).

Η συσκευή μπορεί να λειτουργεί τόσο σε ασύρματο δίκτυο (με UGE600 Internet gateway ή συντονιστήCO10RF) όσο και ως ξεχωριστό χειριστήριο, ενσύρματο στον δέκτη. Εάν η διαμόρφωση Quantum γίνεται μέσω της πύλης Internet, από τη δεύτερη επιλογή μπορείτε να μεταβείτε στην πρώτη – προσθέστε τον ελεγκτή στο σύστημα SALUS Smart Home. Αυτό θα επιτρέψει τον ηλεκτρονικό έλεγχο και την επικοινωνία με τις υπόλοιπες συσκευές.

Αυτό που είναι σημαντικό, έχουμε μειώσει στο ελάχιστο τον αριθμό των κλικ που πρέπει να κάνει ο εγκαταστάτης κατά την εκκίνηση του κορυφαίου θερμοστάτη για πρώτη φορά. Μπορείτε να ολοκληρώσετε την εγκατάστασή του σε λίγα βήματα:

 1. Σύνδεση του ελεγκτή στα 230V
 2. Επιλογή γλώσσας εγκατάστασης και λειτουργίας
 3. Επιλογή τρόπου – ας επαναλάβουμε:
 • ασύρματα online: κατεβάστε την εφαρμογή, συνδέστε την πύλη, συνδέστε τον ρυθμιστή με αυτήv
 • ασύρματο offline (χωρίς εφαρμογή): διαμόρφωση μέσω διαδικτυακής πύλης (δίνει δυνατότητα μεταγενέστερου ελέγχου διαδικτύου) ή μέσω συντονιστή δικτύου ZigBee
 • ενσύρματα ανεξάρτητα: Το Quantum SQ610 είναι συνδεδεμένο στον δέκτη (μπορεί να προστεθεί αργότερα στην εφαρμογή SALUS Smart Home)

Μαζί μας, ο διάβολος δεν είναι τόσο τρομερός όσο τον ζωγραφίζουν! Η εύκολη λειτουργία προηγμένης τεχνολογίας δεν είναι μόνο ένα κορυφαίο χαρακτηριστικό, αλλά και ένα από τα ισχυρότερα σημεία της SALUS Controls.

2. SALUS Ειδικοί στον έλεγχο
Η πρακτική κάνει τον ειδικό

Οι εκπρόσωποι πωλήσεων και οι εγκαταστάτες των προϊόντων SALUS Controls δεν είναι τυχαία άτομα. Πριν κανείς ξεκινήσει την επαγγελματική του περιπέτεια με την εταιρεία μας για τα καλά, πρέπει να λάβει εκπαίδευση ακριβείας πάνω σταπροϊόντα.

Αφού μάθουμε την απαραίτητη θεωρία, οι εκπαιδεύσεις μας εισέρχονται στο εργαστήριο και περιλαμβάνουν παρουσιάσεις σε μακέτες. Διδάσκουμε:

 • κατασκευή, συναρμολόγηση και λειτουργία εξοπλισμού
 • χάρτες προϊόντων και σχέσεις μεταξύ τους
 • πιθανά διαγράμματα καλωδίωσης
 • πλοήγηση στην εφαρμογή web SALUS Smart Home
 • Προγραμματισμός κανόνων OneTouch

Η πρακτική κάνει τον ειδικό, έτσι ένα στοιχείο εφαρμογής που χρησιμοποιείται συχνά είναι να βοηθήσει έναν έμπειρο εγκαταστάτη κατά την εγκατάσταση συσκευών στο πραγματικό κτίριο, δηλαδή στο σπίτι / το γραφείο του πελάτη. Το τελικό στάδιο δεν έρχεται ποτέ, γιατί οι άνθρωποι μας παρακολουθούν τακτικά πρακτική και θεωρητική εκπαίδευση για να συμπληρώσουν τις γνώσεις τους.

Δεν θα χαθείτε στον τεχνολογικό κόσμο των SALUS Controls. Οι ειδικοί μας θα σας βοηθήσουν να επιλέξετε τον εξοπλισμό που ταιριάζει στις συνθήκες του σπιτιού σας (αντιπρόσωποι πωλήσεων), να τον εγκαταστήσετε και να σας διδάξει πώς να τον χρησιμοποιήσετε (εγκαταστάτες), καθώς και να απαντήσετε σε όλες τις ερωτήσεις σας οποιαδήποτε στιγμή της χρήσης (τεχνική υποστήριξη).

Επικοινωνήστε
Ξεκινήστε τη συνεργασία

Επικοινωνήστε


Επικοινωνία
Τεχνική υποστήριξη
ANDRIANOS
+302721023124


Γραμμή τεχνικής υποστήριξης
Δευτ.-Παρ. 930-1630

ANDRIANOS - World Leading
Energy Saving Technologies


Διεύθυνση:
Πλάτωνος 30
Καλαμάτα 241 00

Τηλέφωνο:
Tel.: 2721 023124
Tel2.: 2721 088151
Φαξ: 2721 096522

mail: sales@andrianos.gr
web: www.andrianos.gr
Salus

Ένας διανομέας της επωνυμίας SALUS Controls:
QL CONTROLS Sp. z o.o., Sp. κ.

4 Rolna, 43-262 Kobielice,
Επαρχία Σιλεσίας, PL,
NIP: 638 180 68 25,
KRS: 0000440955,
γραφείο: +48 32 700 74 53,
υπηρεσία: +48 32 750 65 05,
φαξ: +48 32 790 44 85

image/svg+xml

© QL CONTROLS 2020 / All Rights Reserved

Design & Code by Foxstudio